celovite poslovno informacijske rešitve
Spletna stran v samo 3 dneh! e-koncept
 

Oglasna deska SUGU

Namenjena je vsem glasbenim navdušencem! Če:

 • kupujete ali prodajate glasbilo
 • vabite novega člana v vašo skupino
 • želite oddati ali najeti snemalni studio, prostor za vaje
 • bi radi izpopolnili svoje glasbeno znanje ali pa le-tega prenašali na druge ljudi
 • vam manjka besedilo, skladbo pa že imate, ali bi radi nov aranžma ...

POTEM izpolnite prijavnico za oglas na desni strani in po pregledu jo bomo objavili. BREZPLAČNO!

Najnovejši oglasi

Išči zapise v ki    Iskanje     
Iščem Ansambel išče vokalista
Slika

Mlad ansambel iz Osrednje Slovenije v sestavi trio + pevka išče vokalista. Zaželjen 1. in/ali 2. tenor in igranje kakšnega instrumenta. Vsi zainteresirani na telefon ali mail.

Kontakt:
Email
Iščem Kitarist/ka za akustične priredbe LJ
Slika

Iščem kitaristko/kitarista za skupno ustvarjanje akustičnih priredb. Po skupnem sodelovanju in ustvarjanju kasneje tudi nastopanje. Lahko tudi začetnik, pomembna želja po ustvarjanju iz srca:)

Kontakt:
Email
Iščem Iščeva kitarista in basista
Slika

Pevka in harmonikar iz Osrednje Slovenije, stara 17-18 let. Sestavljava povsem novi ansambel. Potrebovali bi še kitarista ter basista. Najin cilj je uspeti v narodnozabavni glasbi. Zato si želiva resna fanta, pripravljena za delo. 

Kontakt:
 • M: 051/619-214 (Tjaša)
Email
Iščem Iščemo basista/basistko
Slika

Band profesionalcev z resno vizijo išče basista/basistko za dolgotrajno sodelovanje doma in v tujini... rock... preprodukcija za 2 plošči narejena.

Kontakt:
 • M: 051/888-718 (Peter)
Email
Iščem Spremljevalni band
Slika

Iščem spremljevalni bend ali posameznike za snemanje avtorske glasbe. Za več informacij pokličite ali mi pišite na mail. Na soundcloudu lahko slišite nekaj demotov za lažjo predstavo, sicer pa imam materiala za kakšne tri albume, ki jih je treba realizirati. Bom vesela odziva in pomoči. Rock on:) https://soundcloud.com/you/tracks

Kontakt:
Email
Iščem One man band vam lahko igra na zabavah...
Slika

One man band, vokal, klaviature, vam igram za vse priložnosti. Razne zabave, rojstni dnevi, pikniki, poroke, srečenja, martinovanja, silvestrovanja.... Izvajam kvalitetno glasbo. Slovensko zabavno, dalmatinsko, tujo evergren in narodnozabavno glasbo. 

Kontakt:
Email
Iščem Kitaristka željna igranja
Slika

Igram kitaro in pojem, iščem glasbenike željne preigravanja pop, yugo, dalmatinske in zabavne glasbe iz okolice Litije oz. Ivančne Gorice.

Kontakt:
Email
Iščem Pevka išče ansambel
Slika

Sem 17-letno dekle iz osrednje Slovenije, ki želi začeti peti v narodnozabavnem ansamblu. Izkušenj še nimam, zato bi bilo to zame nekaj novega, vendar sem vajena javnega nastopanja. Za sabo imam 9 let petja v pevskem zboru, ter leto učenja solo petja. Sem zelo živahna in energična punca, polna energije. ;-) 

Kontakt:
 • M: 051/619-214 (Kaja)
Email
Iščem Pevka išče ansambel
Slika

Sem študentka 2. letnika muzikologije v Ljubljani, za sabo imam srednjo glasbeno iz violine, letos končujem tudi srednjo glasbeno iz solopetja. Rada bi sodelovala v kakšnem ansamblu, lahko tudi kakšen duet ali trio:) Imam 20 let, sem drugače iz Velenja. Zainteresirani pišite mail!:)

Kontakt:
Email
Podarim Grosuplje - prostor za vaje
Slika

V Grosuplju oddamo prostor za vaje!! Gre za souporabo, zato vabljeni samo resni, skrbni, pridni, odgovorni, zanesljivi bendi :) Plac je hud, super dostop, vrhunska varnost, prostih še 5 večernih terminov! Več info prek telefona.

Kontakt:
 • M: 041/250-617 (Matej)
Email
Iščem Band išče bobnarja/bobnarko
Slika

Smo alternativni rock band in krvavo rabimo bobnarja, ker se z računalniškim ne zastopimo najboljše. Smo že trije člani, stari od 20 do 24 let, preigravamo coverje, imamo pa tudi že nekaj avtorskega materiala. Če te zanima, ti bomo z veseljem odgovorili na kakršna koli vprašanja. Upam, da se slisimo!

Kontakt:
 • M: 068/694-966 (Hana)
Email
Iščem Heavy/Speed Metal: vokal, bas
Slika

Smo resen bend v sestavljanju, old school Heavy/Speed Metal, nekako v tem okvirju a s primesmi, ki jih vsak član prinese s seboj, resna glasba in besedila. Sedaj smo trije, kitarist, kitaristka in bobnar, vsi smo nad 30 let, jaz sem pri Novi Gorici, ostala dva člana pri Grosuplju. Imamo vizijo, da bomo sestavili bend, s katerim ne bomo zaslužili nič ampak "samo" uživali v ustvarjanju lastne glasbe in nastopih. Vaje imamo vsak vikend, trenutno pri Grosuplju in v Novi Gorici, kasneje mogoče v Ljubljani oz. kjerkoli se nam bo pokazala prilika za dober prostor. Iščemo še dva člana in sicer za BAS in VOKAL. Spol ni pomemben, leta tudi ne, odprti smo za vse, pomembno je to, da si resna, zagnana oseba, ki uživa v glasbi in si res želi biti del benda, kjer lahko daš vse od sebe in skupaj z nami ustvariš nekaj unikatnega, hkrati pa uživaš v delovnem a sproščenem in prijateljskem vzdušju. Iščemo torej ljudi, ki imajo voljo in čas (torej nimajo drugih bendov). Cenimo znanje in izkušnje, še bolj pa kreativnost in zagnanost - a naj vas noben pomislek ne odvrne od kontaktiranja. Vsaka oseba ki se, vsaj približno, najde v opisu, je lepo vabljena na pogovor, srečanje z bendom, predstavitev vizije in avdicijo.

Kontakt:
Email
Iščem Kitarist/tka in klaviaturist/ka za Ex Yu Tribute
Slika

Skupina išče kitarista/ko in klaviaturista/ko za Ex Yu Tribute projekt. Skupina iz Obale išče resnega kitarista/ko ter klaviaturista/ko. Oseba mora biti pripravljena trdo delati in se posvetiti projektu ter biti željan doseči zadane cilje in biti "team player". Projket je zastavljen zelo, zato prosim, da se javijo samo osebe pripravljene se posvetiti zadanemu projektu. Zvrst: Ex Yugo Rock (blues) izvajalec. Ob morebitni prijavi prosim za kratek opis in predstavitveni audio-video. Hvala. Več info na privat.

Kontakt:
Email
Iščem Rock pevka išče band
Slika

Sem pevka, pojem alternativni rock, pop punk, punk. Išem band v okolici Maribora.

Kontakt:
Email
Iščem Iščemo rock pevca ali pevko
Slika

Smo rock skpina iz Ljubljane in iščemo pevca ali pevko. Trenutno band sestavljamo 2 kitarista, basistka in bobnar. Imamo vse pogoje za ustvarjanje (plac, oprema, možnost snemanja, energija, itd...). Povprečna starost članov je cca 35 let (če je pomembno). Cilj banda je predvsem delati avtorsko glasbo in, ko pride čas, imeti tudi kakšen nastop. Imamo pa narejenih tudi že nekaj komadov in en posnetek vaj se nahaja na https://soundcloud.com/uroskusar/ajda-1. Kar se tiče pevca/pevke, nimamo prevelikih zahtev. Bi si pa želeli, da bodoči član zna sestavljati vokalne linije in pisati besedila (raje slovenska kot angleška). Vaje so trenutno enkrat tedensko (torkek) v Ljubljani.

Kontakt:
 • M: 040/236-709 (Uroš)
Email
Stran 10  od  56 Prva   Prejšnja   6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  Naprej   Zadnja  
Oddajte vaš oglas brezplačno!

Aktualne novice

04.06.2014
Opravičilo uporabnikom oglasne deske
Thumbnail

Odslej vaše oglase objavljamo ažurno! Portal se je soočil s tehničnimi težavami, ki smo jih odpravili.

Več...
05.04.2012
Odprto pismo g. ministru mag. Žerjavu
Thumbnail

V medijih se pojavlja vedno več namigov, da naj bi bil v ozadju zamenjave direktorja URSIL spor med njim in SAZAS-om.

Več...

Oglasna deska

Če želite:

 • prodati ali kupiti glasbeni instrument
 • poučevati ali se učiti igranja na kakšen instrument
 • sestavljate glasbeno skupino, pa vam manjka vokal, bobnar, basist ...
 • najeti ali oddati prostor za vaje, snemalni studio

Pišite nam in objavili bomo vaš oglas - BREZPLAČNO!

 Oddaj oglas

Oddaja oglasa

Oddajte vaš oglas brezplačno!

Postanite član

V članstvo Združenja SUGU vabimo vse dejavne slovenske glasbene ustvarjalce.

Prizadevamo si za širitev in bogatitev slovenske glasbene ustvarjalnosti, zaščito pravic in izboljšanje pogojev delovanja slovenskih avtorjev in izvajalcev, promocijo ter podporo novim glasbenim ustvarjalcem.

Pridružite se nam!

Izjava o varstvu osebnih podatkov | Piškotki | Vse pravice pridržane © 2010 - 2018 SUGU
Kontakt | Prijava | Izvedba: stroka.si